Loading...

(Just one moment)

Meesteres Lauren recensies

Website Meesteres Lauren

www.meesteres-lauren.nl

Mijn eerste keer bij Meesteres Lauren…

Eindelijk mocht ik naar binnen bij Meesteres Lauren, de eerste keer, ze klonk leuk aan de telefoon, dus ja waarom niet. De deur ging open en een oogverblindende vrouw in een latex outfit, vroeg met binnen te komen. “Hi Reem kom verder…” Achter haar aanlopend, had ik zicht op haar prachtige figuur. “Wow dit is niet normaal… “

Ga hier maar douchen en kom dan naar de kamer…Na een korte introductie waarin ze wat achtergrond vroeg en wat over haarzelf verteld had gingen we de BDSM ruimte in. “Oef wat kan deze dame snel van oogverblindend fotomodel, vriendin, overschakelen naar harde domina. Mijn tepels werden direct hard aangepakt en het spel was direct uitdagend, pijnlijk en fantasierijk. Wat een Meesteres is deze parel…


Phone of Meesteres Lauren

Call: 06 23193462

Contact met Meesteres Lauren (bron klapjes)

Ze is prachtig op de foto’s te zien van haar Twitteraccount. Ze is ook slim, als in slim-slim. Haar visies op het leven, op vriendschappen en ook op de dood (zie verderop) getuigen daarvan. Dat was de ene “slim”. Het andere “slim” is de wijze waarop ze een en ander op schrift stelt. Scherp gekozen woorden én goed Nederlands geschreven woorden. Taalkundig dus.

Meesteres Lauren is vóór het coronatijdperk er een tijdje tussenuit geweest. Net vóór de virusrijke tijden startte ze haar Prodommeprofessie weer op, maar ja, toen dus virus.


De afgelopen tijd hakte er voor de prachtige jonge Vrouw nog eens extra in, omdat zij een vriendin was van Meesteres Britney die zich op 26 februari van het leven beroofde. Het was ook net na die verschrikkelijke gebeurtenis dat Meesteres Lauren en wij via diezelfde privéberichtenbox van Twitter contact hadden. Wat zij schreef over hun vriendschap, en ook hoe!, vonden wij te ver gaan om in een artikel te verwerken. Maar onze bewondering voor de Meesteres werd er alleen maar groter door.