Loading...

(Just one moment)

Meesteres Kali – recensies

Meesteres Kali is een Exotische Meesteres, welke zo rond 2015 al actief is. Zij zou in de leer zijn geweest bij Meesteres Samantha. In de algemene Recensies op Hookers en Citygirl, komt deze Meesteres en af met gemiddelde van 4 sterren beoordelingen. Meesteres Kali is een aanrader.

Looks …

  • Indische
  • 31 jaar
  • Brunette
  • Bruine ogen
  • Cup C
  • 1,70m

Talen …

  • Nederlands
  • Engels

Revieuws Meesteres Kali:

Uit de gelezen beoordelingen kunnen we concluderen dat Meesteres Kali een zeer professionele Meesteres is, streng en zeer deskundig. Haar gemiddelde beoordelingen zijn 4 sterren. Team KR heeft nog geen ervaringen met Meesteres Kali of met Karins Home.


(Bron Hookers) – gast

Een paar keer per jaar trek ik de Kinky schoenen aan en ga ik naar een Meesteres. Dit keer kwam ik bij Meesteres Kali terecht in Rotterdam. Deze Meesteres heb ik al eens eerder mogen ontmoeten toe ze nog in de leer was bij Meesteres Samantha.

Van te voren had ik al aangegeven om een extra dame er bij te willen. Na het tease ben ik geblinddoekt vastgebonden aan het kruis waarna Meesteres Kali een mysterie dame erbij haalde. Meesteres Kali gaf deze dame de opdracht om mij te pijpen. Na verloop van tijd ben ik losgemaakt van het kruis en moest ik op bed gaan liggen. De mysterie dame kreeg de opdracht om met haar kutje op mijn gezicht te gaan zitten, zodat ik haar met mijn tong kon verwennen. Nadat mijn tepels stevig onder handen waren genomen is de mysterie dame weer uit de kamer vertrokken. Het spel eindigde met een prostaat massage.

Na afloop nog even een colaatje gedronken om even bij te komen van deze ervaring. Dit is ook een vreemde ervaring, je weet dat daar tussen de dames op de bank een dame zit die ook bij het spel betrokken was, maar je weet niet wie het is.

Beoordeling 4 sterren


(Bron Hookers – 2020)

Ik heb Mrs Kali een aantal maanden geleden bezocht op de locatie van Karin’s Home in Rotterdam. En deze leuke vriendelijk en ook intelligente Meesteres verdient zeker een positieve recensie. Ze heeft iets wat je niet veel ziet, zal met haar afkomst te maken hebben die ik even niet zo kan peilen, maar Kali heeft een twist van wat culturen en prachtige ogen en een mooi licht getinte body. Ik heb een prima spel gespeeld met Mrs. Kali die gehuld was in hoge zwarte laklaarzen en een zwart kinky body erboven. Verbaal subtiel speelde ze met mij en ook met doordringend oogcontact, wat het extra spannend maakte. Ze wist het tepelspel goed op te bouwen en door haar mooie ogen wist ik daarin ook vrij ver te gaan want haar nagels gingen er steeds harder in.

Ook anaalspel met voorbinddildo en op eind fisting was goed opgebouwd en intenst. Ja een Meesteres om voor terug te komen, alleen ik zit nooit in de regio Rotterdam, dus ik moet het dan echt plannen

 Het huis van Karin’s Home is ook netjes verzorgd.

Beoordeling 4 sterren.