Loading...

(Just one moment)

Meesteres Jessica – recensies

Meesteres Jessica – recensies:

Meesteres Jessica is een Oost-Europese domina, die op verschillende plaatsen in Nederland haar slaven ontvangt. Meestal in Nieuwegein en Rotterdam. De recensies van Meesteres Jessica zijn lovend op o.a. Hookers. De meeste revieuws komen op 4 of 5 sterren:


Ervarinen KR Team:

We hebben nog niet het genoegen gehad om een sessie met deze bijzondere Meesteres te mogen ervaren. Staat hoog op ons verlanglijstje. Binnenkort meer

Team KR


Bron Hookers: SubProppie

Zaterdag 28 september Meesteres Jessica bezocht. Waanzinnig ! 🙂 . Ik koester deze sessie en deze dame nog steeds.

“Het hangt ervan af of jouw cadeautje mij bevalt…”. “Als het mij bevalt krijg jij een liefdevolle behandeling.” “En zo niet dan rest mij niks anders dan jou een harde behandeling te geven zodat je niet vergeet dat je geen fouten kunt maken bij mij!!”
Ik kreeg een liefdevolle behandeling.

Waarbij een soort plankje en een ball-crusher, kaarsvet, electro een hoofdrol speelde. Ik verdenk haar ervan dat zij ook met haar lippen mijn tepels verwend heeft. Zeker weten doe ik dat niet, want delen van het spel was ik ook geblinddoekt….
EN ik zie nog haar achterwerk op mijn gezicht afkomen… “Ik tel tot drie!” en dat deed zij meerdere keren en voor mijn gevoel tot over de grens!!
Maar deze dame weet heel goed wat zij doet!

Ook nadat ik al 3x anaal fistend was klaar gekomen ging zij door… DOOR en DOOR.
Ik voelde hoe meerdere deuren in mijn darmen open gingen. Ze verkrachtte mij echt, had er lol in! En ik, Ik had het niet meer ….
werkelijk hard SCHREEUWEND spoot ik in haar hand over mijn buik!!

Zo’n 1,5 uur later voelde ik thuis dat mijn achterkant nog steeds open stond 🙂
Wat een vakvrouw, ik ben er nog stil van…..

Bron Hookers: Gast

“Ja graag”, appte Jessica mij terug op mijn vraag of ik maandagmiddag een afspraak met haar kon maken. Kijk, dat is nog eens een leuke reactie. Maar Jessica is ook leuk en sexy en mooi. Wat een prachtig lichaam heeft ze toch. En ze is ook nog heel gezellig, spontaan en aardig. En het complimentje dat ik na afloop kreeg toen ik mij weer aankleedde doet een man van mijn leeftijd erg goed….haha. Volgens mij hebben wij wel een klik samen. Maar dat terzijde.

De sessie begon met het vastbinden van polsen en voeten op het bed en vervolgens begon Jessica mij op te warmen. Ze bouwt de sessie goed op waarbij het rustig aan wel steeds harder gaat. De tepels werden flink onder handen genomen met klemmen, violet wand, en kaarsvet. Ook veel kaarsvet op de ballen en door de poppers kon ik dat goed uithouden. Jammer dat ik nog steeds geblinddoekt was, maar ja, zij is de meesteres. Nadat de blinddoek af mocht had ik mooi uitzicht op haar en ze ging mij anaal mishandelen met ondertussen electro op de tepels. Lekker hoor…!! Met een opblaasbare buttplug in mijn kont moest ik daarna op mijn knieën. En wat er toen gebeurde laat ik even in het midden. Vind het niet gepast naar haar toe om hier meer over te vertellen, maar bijzonder was het wel. Aan het einde van de sessie moest ik plaats nemen op de gynaecologenstoel. Jessica verkrachtte mij met haar strapon en met nog wat poppers erbij kwam ik klaar vanuit mijn tenen. Kortom, dit was een uitermate geslaagde sessie. Een glas cola en de douche deden mij weer op aarde landen.

Wat mij verder opvalt aan Jessica is dat heel veel aan bod komt, ze veel attributen gebruikt die ze blindelings kan vinden. Hierdoor verloopt alles rustig, maar weet zij toch er de vaart in te houden. En het is gewoon een heerlijke vrouw, maar dat had ik geloof ik al duidelijk gemaakt. Jessica, ik hoop je gauw weer te zien.

dit is een 5 sterren recensie!


Links Meesteres Jessica

Meesteressen – Benelux: – Link van Meesteres Jessica

Meesteres Rotterdam: – Link van Meesteres Jessica

Kinky-Mistress: – link van Mistress Jessica