Loading...

(Just one moment)

Meesteres Isabella – Recensies

Meesteres Isabella is een Meesteres met Italiaanse roots. Vurig, heftig Italiaans temperament. Meesteres Isabella is al meer dan 5 jaar actief als Domina in Arnhem.

Looks

  • Italiaanse
  • 31 jaar
  • Brunette
  • Bruine ogen
  • Cup DD
  • 1,70m

Talen

Italiaans – Engels


Uit de gelezen beoordelingen kunnen we concluderen dat Meesteres Isabella een zeer professionele Meesteres is, geil, enthousist en met liefde voor BDSM. Haar gemiddelde beoordelingen zijn 4 sterren. Lees de ervaring van Team KR met Meesteres Isabella.


Gert S (Bron Hookers)

Voor anderhalve week terug voor het eerst bij Isabella geweest, Arnhem is mij niet vreemd qua sessies, maar omdat ik in mijn eigen omgeving weinig serieuze sessie mogelijkheden kan vinden waarin ik mij vertrouwd genoeg voel, uiteindelijk bij Isabella terecht gekomen (Vooral na het lezen van de positieve recensies hier). Haar appartement waar ze in ontvangt is netjes en voorzien van vele attributen die gebruikt kunnen worden tijdens een sessie. Ook heeft ze genoeg speeltjes tot haar beschikking maar weet ze zelf ook heel goed haar eigen lichaam in te zetten als instrument tijdens de sessie. Haar verschijning in latex met hakken is werkelijk waar een droom en alleen daarmee wist ze mijn geilheid tot grote hoogte te brengen. Helaas had ze niet de moeite genomen om even van te voren te checken wat ik wel en niet doe/wil/kan, daardoor kwam er één moment voor dat ik even moest stoppen maar ze pakte het goed op ging daarna verder.
Al met al vloog het uur voorbij en heeft ze me tot een heerlijk hoogtepunt geneukt en kon ik weer de terug reis met een voldaan gevoel beginnen.

Haar Engels is goed om mee te communiceren buiten de gebruikelijke vragen en dingen die je bij een sessie verwacht, zelfs nog over vakanties en zo gehad, zoals eerder gemeld is ze echt een mooie dame, met normale vormen en een heerlijk decolleté en kon ik aan haar merken dat ze er ook echt plezier in had en dan ben ik een “happy camper”. 

Grote kans dat ik haar op korte termijn weer ga zien!


>EE65 (bron Hookers)

Isabella verdient het om een fijne recensie te krijgen! Vandaag geweest na goed en snel contact met Whatsapp, wel zo makkelijk om je wensen vooraf te kunnen geven. Het is een beeldschone vrouw en ze heeft een mooie ruimte voor al je fantasieën. Wie zich een keer aan het BDSM spel wil overgeven, ze weet heel goed het spelletje te spelen, maar eigenlijk is het een schatje. Na de sessie komt er een heel andere vrouw te voorschijn! Wat er allemaal heeft afgespeeld, laat ik tussen haar en mij, maar dit is herhalingsgevaar van de hoogste orde!


(W) website Meesteres Isabella

(W) vermelding Kinky.nl – Meesteres Isabella Arnhem

(W) vermelding Meesteressen-Benelux – Meesteres Isabella Arnhem