Loading...

(Just one moment)

Kinkygirl Stella

Kinkygirl Stella uit de Geleenstraat in den Haag, is al jaren een begrip in de Kinky BDSM wereld. De spontane, mooie, 27 jarige Bulgaarse is een genot.

Looks …

  • Oost Europese
  • 27 jaar
  • Blond
  • Bruine ogen
  • Cup D
  • 1,65m

Talen …

  • Engels

Specialiteiten …

Erotische seks, soft SM sessie of kinkygames, dus niet een volledige Meesteres, wel op SM gebied als kinkygirl waarbij ze je lichaam graag gebruikt met speeltjes, voorbinddildo’s fisting, tepelklemmen etc. Ook veilige sex/pijpen mogelijk of een combi van alles.

Ontvangstmogelijkheden…

Zij ontvangt vooral in de avonden vanaf 18 uur tot ca. 0.30 uur in de nacht in het redlightdistrict Geleenstraat. Daar in het meest luxueuze raampand (Geleenstraat 23/Hunsestraat 51) heeft zij een zeer sfeervolle luxueuze SM kamer tot haar beschikking met o.a. een jacuzzi, Andreas-bondagekruis, groot bed met bondage-mogelijkheden en spiegels, opsluit kast, bondage draaiwandrad, vele SM toys en fetish kleding.


Ervaring Team KR met Kinkygirl Stella zijn uitermate leuk en met veel plezier beleeft. Lees meer over de ervaringen van KR. De recensies die over Kinkygirl Stella vermeld worden zijn van 3 tot 5 sterren. Kinkygirl Stella is zeker de moeite waard om te bezoeken.


Bron Hookers: Gast 2021

Is alweer paar weken terug dat ik bij Stella was, voordat ze met vakantie ging. Maar wat was dat een super sessie! Stella beheerst alle aspecten van een heerlijk sex spel, waarbij ze uitstekende afwisseling en opbouw heeft. Tijdens de sessie gaat ze er zelf in op en neemt ze me daarin mee. Daarvoor en daarna is ze een heel leuke vrouw. Ze doet een heerlijk kinky spel, heeft een mooie kamer met alle attributen die je nodig hebt. Combineert de dominantie met erotiek en speelt echt met me, ze kijkt licht spottend met haar mooie ogen en volle mond, reageert op wat ze ziet en is creatief in wat ze doet. Ik ben blij als ze er binnenkort weer is!


Bron Hookers: M 2021

Het werd eens tijd om een wandeling te maken in de mooie Haagse straten. Het zonnetje scheen heerlijk en mn pik stond paraat om een lekkere dame te nemen!
Ik zag Stella al langer staan, vandaag zag ze er weer aantrekkelijk uit met haar geile blik!! Snel naar binnen Hoppaaa! We gingen samen naar boven, ik liep als een geile hond achter haar verrukkelijke kontje aan haha! Ik kwam in een waanzinnige kamer terecht, met allemaal speeltjes, ronde bed en een jacuzzi. Stella begon rustig en nam lekker de tijd. Tussendoor gehad over hier en daar. Op bed begon ze heerlijk te spelen met mn snikkel, eenmaal stijf bracht ze een cd erom en begon ze heerlijk zijwaards te pijpen. Lekker lang en diep! Intussen kon ik heerlijk genieten van haar kont en spleetje! Na een poosje kwam ze on top en ging ze in verschillende posities op en neer. Overgegaan naar doggy en heerlijk zitten bonken tegen dat zachte kontje van haar. Nog in missio heerlijk overheen gegaan! We keken elkaar diep in de ogen en spoot heerlijk haar kutje vol (mc)! Herhaling zit er dik in!

Lees meer over KinkyGirl Stella op Hookers


Bron Citygirl 2019

Ik ben vaste klant bij deze knappe en altijd vriendelijke en positieve blondine. Killerbody, knap gezicht, grote kamer, en veel mogelijk. Voor mij prettig zowel voor relaxte sex tot pornosex, als kinky Soft SM games of ff relaxen in de jacuzzi. Stella past zich geruisloos aan jou aan, is wat stil, en als ze je beter kent praat ze meer en heeft ook behoorlijk wat humor. Ook trio’s met haar met even een ander knap meisje uit dat pand is prettig, dan te denken aan de blonde slanke Roemeense Andrea, of donkerharige slanke Laura, of donkerharige slanke Olga.

Lees meer over Kinkygirl Stella op citygirl